• Eeckersteghe 8
    6181 KZ Elsloo
  • 046 - 43 70 182
  • 06 -41138984 , ook voor whatsapp Hélène
  • info@accordeonzaak.nl
Over ons

OVER BONNÉ ACCORDEONS


Vroeg begonnen

Bij Hélène Bonné , dochter van de bekende accordeonvirtuoos en pedagoog Willy Bonné, werd de liefde voor muziek met de paplepel ingegeven.


Kennis doorgeven

Toen Hélène in 1989 afstudeerde aan het conservatorium in Maastricht was het dan ook niet haar wens om op het podium te staan, maar om les te geven en zo haar kennis door te geven aan anderen. Direct na haar afstuderen begon Hélène een privé muziekschool voor accordeon, piano, keyboard en toen nog orgel. Het werd een doorslaand succes en vele aanstormende muzikanten van jong tot oud hebben inmiddels bij haar de eerste stappen op muziekgebied gedaan.


Individueel

Alle lessen op de muziekschool zijn individueel en duren een half uur. Ze vinden wekelijks op een vaste dag en vast tijdstip plaats. Dit natuurlijk in onderling overleg. Daardoor krijgt iedere leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft en kunnen we rekening houden met uw eigen leertempo. De les bestaat uit overhoring van het ingestudeerde en voorbereiding voor de volgende les. Zo kunnen we veel foutjes voorkomen en iedere week vorderingen maken.

Natuurlijk wordt ieders persoonlijke muzikale voorkeur gehonoreerd (mits de gewenste techniek bereikt is).